Broderie Botosani - Personalizare Broderie - Comanda Broderie 0748 998 313

Blog

Noutati

De ce e importantă personalizarea articolelor textile pentru HORECA?

In domeniul HORECA uniforma denotă un aer profesional și chiar elegant, conferind clienților încredere.

De ce e important ca articolele textile în domeniul HORECA să fie personalizate?

Șorțurile sunt un instrument ideal de promovare a brandului. Oferind suprafețe generoase de personalizare, acestea pot fi incluse în strategia de marketing, având puterea de a deveni un instrument mobil de promovare, reușind să capteze interesul audienței tale. Angajații purtând un șorț, reușec să fie un multipliatori de imagine, care se identifică cu valorile transmise de brand.

Pe lângă șorțuri, mai ales în cazul hotelurilor, se pot adăuga prosoape și halate de baie personalizate, care se pot include în strategiile de marketing, fiind foarte eficiente din punct de vedere al raportului dintre rezultatele expunerii și costurilor. Prin utilizarea acestora în cadrul restaurantului sau hotelului, se stabilește o relație cu clienții, aceștia memorând brandul și făcând asocieri cu acesta. Este dovedit că dacă o persoană are mai mult contact cu un brand, va câștiga mai multă încredere în acesta, iar pe viitor va fi mai predispus să îl aleagă din nou. Articolele textile personalizate vă ajută să legați astfel de relații, pentru clienții din domeniul Horeca fiind foarte importantă atmosfera din spațiul în care aleg să își petreacă timpul și confortul pe care un resaturant sau hotel.

De asemenea, un client care se simte bine într-un loc unde a ales să își petreacă vacanța sau să servească cina alături de cei dragi, va recomanda hotelul, cafeneaua sau restaurantul și cunoscuților.

noiBrodam.ro, avem pregătită o categorie diversificată de articole textile promoționale de calitate, care se pot personaliza după toate preferințele și cerințele. Te asigurăm că aceste articole vor fi îndrăgite toți clienții și le vor crea o experiență plăcută, pe care o vor recomanda și celorlați.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 items Cart
My account
× Chat - Te pot ajuta?